Σε διεθνές επίπεδο, γινόμαστε μάρτυρες ενός κορεσμού των μέσων ενημέρωσης από τις διεκδικήσεις των τρανς και των ΛΟΑΤΚΙ+.

Πρόκειται όμως πραγματικά για ένα ζήτημα δικαιωμάτων για ένα πολύ μικρό, ελάχιστο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού ή υπάρχει μια ευρύτερη και βαθύτερη ατζέντα; Η υπόθεση LGBTQ+ βρίσκεται πλέον ψηλά στην ατζέντα των ισχυρών και οι υποστηρικτές της βρίσκονται στην κορυφή των μέσων ενημέρωσης, της ακαδημαϊκής κοινότητας και κυρίως των Big Business, της Big Philanthropy και της Big Tech.

Η χρηματοδότηση του ΛΟΑΤΚΙ τρανσφεμινιστικού LGBTQ κινήματος προέρχεται από ορισμένα ιδρύματα και οργανώσεις, όπως η Open Society Foundations (OSF) του Τζορτζ Σόρος, για να αναφέρουμε τις πιο γνωστές. Λιγότερο γνωστό, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό είναι το Ίδρυμα Terasem Movement Foundation της τρανσουμανίστριας Martine Rothblatt, “MtF transhumanist”, διευθύνουσα σύμβουλος της United Therapeutics, μιας πολυεθνικής φαρμακευτικής και βιοτεχνολογικής εταιρείας, που ασχολείται με νέες βιοϊατρικές τεχνολογίες και ξενομεταμοσχεύσεις, στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας συμμετέχει ο γνωστός τρανσουμανιστής Ray Kurzweill. Η Rothblatt είναι ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας για την κλωνοποίηση χοίρων για ξενομεταμόσχευση σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη Synthetic Genomics, μια πολυεθνική εταιρεία που εργάζεται στον τομέα της συνθετικής βιολογίας υπό τον γνωστό Craig Venter[1]. Η Rothblatt είναι επίσης μέλος της National Academies of Science, Engineering and Medicine με χρηματοδότηση από την DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency[2]).

Η Rothblatt, όπως και άλλοι διανθρωπιστές που ασχολούνται επίσης με εκλαϊκευμένα έργα, έχει γράψει αρκετά βιβλία για το ευρύ κοινό σχετικά με τη χαρτογράφηση του DNA, τον γενετικό έλεγχο, την τεχνητή αναπαραγωγή του ανθρώπου.

Το Ίδρυμα Tarasem επενδύει σε ερευνητικά έργα για τη νανο- και βιοτεχνολογία, την cyborg-συνείδηση, την κρυογονική και την τεχνητή νοημοσύνη, προωθώντας την ιδεολογία του διανθρωπισμού στο ευρύ κοινό. Αυτή είναι μία από τις συναρπαστικές προσφορές του: Πρόγραμμα BioFile: Κρατήστε τα κύτταρά σας ζωντανά, με τα βιολογικά τους ρολόγια σταματημένα για απεριόριστο χρονικό διάστημα: “Συλλέγουμε ζωντανά κύτταρα από το δείγμα σας και τα αποθηκεύουμε σε θερμοκρασία υγρού αζώτου (-190° C) για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Αφού κηρυχθείτε νόμιμα βιολογικά ξεπερασμένος, η μελλοντική τεχνολογία μπορεί να είναι σε θέση να σας καλλιεργήσει ένα νέο σώμα μέσω εκτογένεσης και το νοητικό σας αρχείο θα μπορούσε να μεταφορτωθεί σε αυτό, επιτρέποντάς σας να ζείτε επ’ αόριστον”[3]. Μετά το σχέδιο της μεταφόρτωσης της συνείδησης σε έναν υπολογιστή η Ρόθμπλατ ανέπτυξε επίσης ένα ρομπότ με το πρόσωπο της συζύγου, την Bina48, για να επιτύχει την υπερβατικότητα που επιζητούν οι διανθρωπιστές.

Αυτοί, μαζί με άλλους, δεν είναι απλώς μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων στον πλανήτη, επιχειρηματίες, στελέχη πολυεθνικών εταιρειών βιοϊατρικής και βιοτεχνολογίας, αλλά είναι και αυτοί που με τις επενδύσεις των εταιρειών τους, τα φιλανθρωπικά τους έργα και τα ερευνητικά τους προγράμματα, είναι σε θέση να κατευθύνουν την παγκόσμια πολιτική ατζέντα.

Θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς από πού πηγάζει αυτό το ενδιαφέρον των παγκόσμιων αφεντικών για την προστασία των δικαιωμάτων μιας μειοψηφίας του πληθυσμού.

Η δήλωση ενός Αμερικανού βουλευτή περιγράφει σαφώς τα συμφέροντα που διακυβεύονται: “Σε αυτή τη χώρα το ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα είναι μεγαλύτερο από το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα. Και οι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν, αλλά πρόκειται για μια τεράστια βιομηχανία που αντιστέκεται στην αλλαγή”[4]. 4] Όμως η πολυπλοκότητα αυτών των διαδικασιών δεν μπορεί να περιοριστεί σε νέες αγορές και νέα κέρδη, ιδίως αν λάβουμε υπόψη ότι χρηματοδοτούνται από ανθρώπους που κατέχουν κεφάλαια που ξεπερνούν το ΑΕΠ ολόκληρων χωρών: ο στόχος τους δεν μπορεί επομένως να είναι απλώς το κέρδος.

Μια σύντομη επισκόπηση αυτών των μεγάλων χορηγών, είναι χρήσιμη για την κατανόηση του κόσμου από τον οποίο προέρχονται και των στενών δεσμών τους με τους τομείς της τεχνο-επιστημονικής και τρανσουμανιστικής έρευνας και ανάπτυξης.

Αυτοί οι χορηγοί, συχνά περνούν από ανώνυμους οργανισμούς χρηματοδότησης, όπως το Tides Foundation που ιδρύθηκε και διευθύνεται από τον Drummond Pike. Μεγάλες εταιρείες, φιλάνθρωποι και οργανισμοί μπορούν να στέλνουν τεράστια χρηματικά ποσά στο Tides Foundation, το οποίο με τη σειρά του διασφαλίζει ότι αυτά φτάνουν στον προορισμό τους ανώνυμα. Το Ίδρυμα Tides δημιουργεί ένα φορολογικό καταφύγιο για τα ιδρύματα και χρηματοδοτεί επίσης πολιτικές εκστρατείες.

Αυτοί οι χορηγοί, μαζί με τις φαρμακευτικές εταιρείες και την κυβέρνηση των ΗΠΑ, στέλνουν εκατομμύρια δολάρια σε ΛΟΑΤΚΙ+ σκοπούς. Οι συνολικές παγκόσμιες δαπάνες για τους ΛΟΑΤΚΙ+ υπολογίζονται σε 424 εκατομμύρια δολάρια. Από το 2003 έως το 2013, η χρηματοδότηση έχει οκταπλασιαστεί.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 30 κλινικές για κορίτσια και αγόρια με υποτιθέμενη δυσφορία φύλου. Το Center for Transyouth Health and Development al Children’s Hospital του Λος Άντζελες είναι η μεγαλύτερη κλινική στη χώρα με περισσότερους από 700 νέους σε θεραπεία. Το μικρότερο είναι τριών ετών. Τα τελευταία δέκα χρόνια υπήρξε επίσης μια έκρηξη ιατρικών εγκαταστάσεων για τρανσέξουαλ στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Από την πλαστική χειρουργική έως τη μεταμόσχευση μήτρας για άνδρες που προσδιορίζονται ως γυναίκες και μπορεί να επιθυμούν μελλοντικές εγκυμοσύνες. Αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις έχουν δυστυχώς ήδη δοκιμαστεί σε άλλα ζώα. Η βιογενετική είναι έτοιμη να αποτελέσει την επένδυση του μέλλοντος, λέει η Rothblatt, η οποία ποντάρει στη βιογενετική και τις μεταμοσχεύσεις.

Οι συνολικές παγκόσμιες δαπάνες για την LGBTQ+ υπολογίζονται σε 424 εκατομμύρια δολάρια. Από το 2003 έως το 2013, η αναφερόμενη χρηματοδότηση για θέματα τρανσέξουαλ αυξήθηκε περισσότερο από οκτώ φορές, τριπλασιάζοντας τη συνολική αύξηση της χρηματοδότησης των ΛΟΑΤΚΙ, η οποία τετραπλασιάστηκε από το 2003 έως το 2012. Το OSF την περίοδο 2011-13 ήταν ο μεγαλύτερος χορηγός της υπόθεσης των τρανσέξουαλ, ακολουθούμενο από το Ίδρυμα Arcus του Stryker και το Ίδρυμα Tawani του Pritzker[5].

Το OSF προωθεί πλήρως τους στόχους των ακτιβιστών τρανσέξουαλ, υποστηρίζει ότι το βιολογικό φύλο πρέπει να αντικατασταθεί από την υποκειμενική “ταυτότητα φύλου” ώστε να περιλαμβάνει επιλογές “εκτός των δυαδικών κατηγοριών του αρσενικού και του θηλυκού”, ότι η ταυτότητα δεν πρέπει να “διέπεται από ηλικιακά όρια” και υποστηρίζει την πρόσβαση σε “ορμονοθεραπεία, συμβουλευτική και χειρουργικές επεμβάσεις που αποκαθιστούν το φύλο” κατόπιν αιτήματος, συμπεριλαμβανομένων των αναστολέων εφηβείας για τους νέους[6].

Το έργο του OSF δεν αποτελεί απλώς μια επιρροή, αλλά μια σαφή κατεύθυνση προς την επικύρωση της “ταυτότητας φύλου”, που υποδηλώνεται από την έκθεσή του που δημοσιεύθηκε το 2015 με τίτλο: Licence to be yourself: trans children and youth[7] στο πλαίσιο του προγράμματός του για τη δημόσια υγεία.

Οι Pritzkers είναι μια αμερικανική οικογένεια δισεκατομμυριούχων φιλάνθρωπων και οι κύριοι τομείς των επενδύσεών τους κατευθύνονται προς την υπόθεση των τρανσέξουαλ, για την εισαγωγή αυτής της ιδεολογίας σε ιατρικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα με ένα νήμα που συνδέει αυτές τις επενδύσεις με τη βιοϊατρική και την τεχνητή αναπαραγωγή. Για να αναφέρουμε τις σημαντικότερες επενδύσεις τους το νοσοκομείο Lurie Children’s Hospital, ένα ιατρικό κέντρο για παιδιά με υποτιθέμενη δυσφορία φύλου- πρόεδρος σπουδών για τρανσέξουαλ- η Pritzker School of Medicine του Πανεπιστημίου του Σικάγο- η κλινική Cleveland Clinic που πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση μήτρας στις ΗΠΑ, το Baylor College of Medicine όπου το 2017 γεννήθηκε το πρώτο παιδί από μεταμόσχευση μήτρας και εξωσωματική γονιμοποίηση, στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος για την ανάπτυξη μεταμοσχεύσεων μήτρας, πειραματίστηκε σε δέκα γυναίκες που είχαν μεταμοσχεύσει τη μήτρα τους, την οποία διάρπαξαν από άλλες γυναίκες[8], -το Palm Center, μια δεξαμενή σκέψης LGBTQ+ στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, η οποία ασχολείται με την έρευνα με στόχο την αναγνώριση του τρανσεξουαλισμού στο στρατό- η Clinical Innovations, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιατρικών συσκευών και το 2017 εξαγόρασε την Brenner Medical για καινοτόμα προϊόντα στους τομείς της μαιευτικής και της γυναικολογίας- το Duke University που ασχολείται με ερευνητικά προγράμματα για την κρυοσυντήρηση των ωοθηκών των γυναικών η Planned Parenthood, οι κλινικές της οποίας παρέχουν πλέον και τρόπους ορμονοθεραπείας και η οποία αποτελείται από διάφορες εθνικές οργανώσεις που είναι μέλη της International Planned Parenthood Federation (IPPF), η οποία περιλαμβάνει κλινικές στις οποίες πραγματοποιούνται αμβλώσεις και οι οποίες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σκανδάλων που σχετίζονται με τη λήψη, τη χρήση και το εμπόριο ιστών και οργάνων που χρησιμοποιούνται για την ιατρική έρευνα και προέρχονται από αμβλωμένα έμβρυα και αμβλώσεις μερικής γέννησης στις 20 εβδομάδες της εγκυμοσύνης[9].

Η Planned Parenthood Federation of America μαζί με το Ίδρυμα Human Rights Campaign (HRC) ξεκίνησαν μια εκστρατεία για την αναδιαμόρφωση των πολιτισμικών αφηγήσεων για τη σεξουαλικότητα και την αναπαραγωγική υγεία με βάση τη τεχνητή αναπαραγωγή του ανθρώπου.

Ένα μέλος της οικογένειας Pritzkers διετέλεσε υπουργός Εμπορίου κατά τη διάρκεια της προεδρίας Ομπάμα, συμβάλλοντας στη δημιουργία του National Institute for Innovation in Manufacturing Biopharmaceuticals που ασχολείται με εμβόλια, γονιδιακές θεραπείες, μικροτσίπ και επί του παρόντος με ερευνητικά προγράμματα για τη διαχείριση της νέας εταιρείας τεχνο-ιατρικής προσανατολισμένης στην πανδημία[10].

“Το Ίδρυμα Arcus Foundation διευρύνει τα όρια”, αυτό είναι το σλόγκαν παρουσίασης του Ιδρύματος Arcus Foundation (AF), ενός φιλανθρωπικού οργανισμού και της μεγαλύτερης μη κυβερνητικής οργάνωσης LGBTQ+ στον κόσμο, που ιδρύθηκε από τον Jon Stryker, κληρονόμο μιας εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας.

Ο Stryker δημιούργησε μια πολιτική υποδομή για να προωθήσει την ιδεολογία της “ταυτότητας φύλου” σε όλο τον κόσμο, δωρίζοντας εκατομμύρια σε μικρές και μεγάλες οργανώσεις. Το Ίδρυμα αυτό είχε δωρίσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στην ILGA, μια οργάνωση για την ισότητα των ΛΟΑΤ στην Ευρώπη και την Κεντρική Ασία με 54 συμμετέχουσες χώρες και στην Transgender Europe. Στο Stonewall, τη μεγαλύτερη κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ στην Ευρώπη, είχε δωρίσει 142.000 δολάρια λίγο πριν προσθέσει το Τ στο LGB και επεκτείνει την αρμοδιότητά του ώστε να καλύπτει θέματα τρανσέξουαλ. Το νήμα που συνδέει το Ίδρυμα Arcus με το Stonewall είναι ένα πλέγμα χρηματοδοτήσεων, συμπεριλαμβανομένων 75.000 δολαρίων για τη συμμετοχή της Stonewall σε στρογγυλά τραπέζια για να πείσει τις επιχειρήσεις να υποστηρίξουν την υπόθεση των ΛΟΑΤΚΙ, παρουσιάζοντάς την ως “καλή επιχειρηματική στρατηγική”[11].

Μεταξύ των πολλών έργων που χρηματοδοτούνται από το Arcus είναι το Rainbow Laces, ένα έργο που αποσκοπεί στο να φέρει τα LGBTQ+ άτομα στον αθλητισμό, ανοίγοντας έτσι τα γυναικεία αθλήματα στα “trans MtF” άτομα.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρος του Ομπάμα, ακολουθεί το μονοπάτι που ήταν ήδη χαραγμένο. Το 2021 ψηφίζει ένα νομοσχέδιο στο οποίο η “ταυτότητα φύλου” υπερισχύει των δικαιωμάτων των γυναικών με βάση το φύλο[12]. Το 2022, προωθεί την ατζέντα των τρανσουμανιστών υπογράφοντας ένα “Εκτελεστικό Διάταγμα για την προώθηση της καινοτομίας στη βιοτεχνολογία” που προβλέπει την ανάπτυξη τεχνικών γενετικής μηχανικής “για να μπορούμε να γράφουμε κυκλώματα για κύτταρα και να προγραμματίζουμε προβλέψιμα τη βιολογία με τον ίδιο τρόπο που γράφουμε λογισμικό και προγραμματίζουμε υπολογιστές”, καθώς και γενετικές τεχνολογίες για να “ξεκλειδώσουμε τη δύναμη των βιολογικών δεδομένων” χρησιμοποιώντας “εργαλεία υπολογιστών και τεχνητή νοημοσύνη”[13].

Ο Μπάιντεν, το 2023, τροποποιώντας έναν κανονισμό σχετικά με τις διακρίσεις λόγω φύλου, επιβάλλει την πρόσβαση των ανδρών που αυτοπροσδιορίζονται ως γυναίκες στα γυναικεία αθλήματα. Η σύγκρουση συνεχίζεται. Έντονες διαμαρτυρίες από τις αθλήτριες, οι οποίες βλέπουν να συνθλίβονται από τις σωματικές διαφορές στις αθλητικές επιδόσεις. Τον Μάρτιο του 2023, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (World Athletics) αποφάσισε ότι οι βιολογικά “τρανς” άνδρες δεν θα επιτρέπεται να αγωνίζονται σε διεθνείς αγώνες γυναικών. Παρόμοιες απαγορεύσεις έχουν επίσης εισαχθεί από τη International Rugby League και τη Διεθνή Ομοσπονδία Κολύμβησης. Αλλά αυτό είναι ακόμη ένα ανοιχτό κεφάλαιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τα FtM δεν υπάρχουν ειδικά προγράμματα, τα “τρανς FtM” άτομα χρησιμοποιούνται εργαλειακά μόνο όταν μένουν έγκυες μετά από ορμονική διακοπή, αλλά στην πραγματικότητα αυτό απλώς τονίζει ότι κάποιος έχει γεννηθεί ως γυναίκα, μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Η Arcus παρείχε επίσης 650.000 δολάρια στον κορυφαίο οργανισμό ψυχολογίας στις ΗΠΑ, την American Psychological Association (APA) η οποία αναπτύσσει κατευθυντήριες γραμμές για την καθιέρωση ψυχολογικών πρακτικών που επιβεβαιώνουν τη διάφυση.

Το 2001, με τη βοήθεια της χρηματοδότησης από την Arcus, η APA ίδρυσε το INET (International Psychology Network for LGBTIQ, που αργότερα ονομάστηκε IpsyNet) και, το 2005, δημιούργησε την Ομάδα Δράσης για την Ταυτότητα Φύλου και τις Διαφοροποιήσεις Φύλου. Με τη γέννηση του IPsyNet, οι ψυχολόγοι ενθαρρύνθηκαν να “τροποποιήσουν την αντίληψή τους για το “φύλο”, διευρύνοντας το φάσμα των παραλλαγών που θεωρούνται υγιείς και φυσιολογικές”[14].

Η έκθεση της ειδικής ομάδας για την “ταυτότητα φύλου” αναφέρει ότι το φύλο “αναφέρεται στα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τη βιολογική αρρενωπότητα και θηλυκότητα” (σ. 28). Η έκθεση αποσυνδέει το “φύλο” από το φύλο, δηλώνοντας ότι το “φύλο” “αναφέρεται στα ψυχολογικά, συμπεριφορικά ή πολιτισμικά χαρακτηριστικά που συνδέονται με την αρρενωπότητα και τη θηλυκότητα” (σ. 28). Η έκθεση συνεχίζει: Η λεγόμενη “ταυτότητα φύλου” αναφέρεται στη “βασική αίσθηση ενός ατόμου ότι είναι άνδρας, γυναίκα ή απροσδιόριστου φύλου” (σ. 28). Αυτό συγχέει το φύλο με το “φύλο”. Πώς μπορεί κάποιος να αισθάνεται θηλυκός ή αρσενικός ή κανένα από τα δύο; Κάποιος είναι απλώς είτε άνδρας είτε γυναίκα. Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει πώς αισθάνεται να βρίσκεται σε ένα σώμα του αντίθετου φύλου, όπως δεν μπορεί να γνωρίζει πώς αισθάνεται να είναι δελφίνι”[15].

Στο Child Trends, έναν κορυφαίο ερευνητικό οργανισμό γύρω από τη ζωή των παιδιών και των νέων, βρίσκουμε σημαντική χρηματοδότηση από την Arcus για τη διεξαγωγή, το 2017, αυτής της μελέτης: Βελτίωση της μέτρησης του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου μεταξύ μαθητών γυμνασίου και λυκείου[16]. Από τις σελίδες αυτής της μελέτης αναδύεται η ιδέα ότι τα παιδιά μπορούν να γεννηθούν στο σώμα του λάθος φύλου.

Η αφήγηση των μέσων ενημέρωσης υπόκειται επίσης σε επιδέξια χειραγώγηση. Οι οργανισμοί που ασχολούνται με τη δημοσιογραφία ή την παραγωγή ντοκιμαντέρ λαμβάνουν χρηματοδότηση από την Arcus. Στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι η κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης διαμορφώνεται από το Trans Lobby.

Σε μια συνάντηση του 2008 στο Bellagio της Ιταλίας, στην έδρα του Ιδρύματος Rockefeller, 29 διεθνείς ηγέτες δεσμεύτηκαν να επεκτείνουν την παγκόσμια φιλανθρωπία για την υποστήριξη των LGBTQ+ δικαιωμάτων.

Πέρα από τη συνάντηση του Bellagio, το Ίδρυμα Arcus δημιούργησε το MAP, ένα έργο για την προώθηση του LGBTQ+ κινήματος, για να χαρτογραφήσει το πολύπλοκο σύστημα υπεράσπισης και χρηματοδότησης που θα προωθούσε την “ταυτότητα φύλου/τρανσεξουαλικότητα” στην κουλτούρα[17].

Το 2013, ο Adrian Coman – βετεράνος των Open Society Foundations του George Soros – διορίστηκε διευθυντής του διεθνούς προγράμματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ίδρυμα Arcus, για να ηγηθεί της ιδεολογίας της “ταυτότητας φύλου” σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν λείπουν επίσης τα κερδοσκοπικά επενδυτικά κεφάλαια, όπως τα Edge Funds, που επενδύουν στο London Trans+ Pride. Το Ίδρυμα Ροκφέλερ συμπροεδρεύει στην επιτροπή προγράμματος του Edge και στο διοικητικό συμβούλιο των Edge Funders βρίσκουμε έναν εκπρόσωπο της Open Society Initiative for Europe.
Δεν μπορεί να λείπει ούτε η BlackRock, της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος Larry Fink είναι συμπρόεδρος των διαχειριστών του NYU Langone Health, το οποίο διαχειρίζεται το Transgender Youth Health Program, και προσφέρει υποστήριξη για “ιατρικές παρεμβάσεις για την κατάκτηση του φύλου, συμπεριλαμβανομένης της καταστολής της εφηβείας, των ορμονικών θεραπειών για την κατάκτηση του φύλου και των χειρουργικών επεμβάσεων για την κατάκτηση του φύλου”[18].Η BlackRock κατέχει επίσης το 4,7% των μετοχών της AbbVie. Η BlackRock κατέχει επίσης το 4,7% των μετοχών της AbbVie, της παρασκευάστριας εταιρείας του φαρμάκου Lupron για την αναστολή της εφηβείας[19].

Η Vanguard είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Marqeta Inc., μιας παγκόσμιας πλατφόρμας έκδοσης πιστωτικών καρτών. Η Visa, μαζί με την Marqeta Inc. υποστηρίζει την Daylight, τη νέα “queer πιστωτική κάρτα” και την ψηφιακή τραπεζική πλατφόρμα. Η Daylight εμπορεύεται την κάρτα της για να πουλήσει διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης και παρένθετης μητρότητας στη λεσβιακή και ομοφυλοφιλική κοινότητα και σε εκείνους τους εφήβους που θα οδηγηθούν στον δρόμο της μετάβασης[20], θεωρώντας ότι, καθιστάμενοι στείροι από τους αναστολείς και τις ορμόνες, αν θέλουν να φέρουν παιδιά στον κόσμο μπορούν να το κάνουν μόνο μέσω κλινικών τεχνητής αναπαραγωγής.

Η χρηματοδότηση προέρχεται επίσης από πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες και τα ιδρύματά τους, όπως η Pfizer και το Janssen Therapeutics Foundation της Johnson and Johnson, καθώς και από πολυεθνικές εταιρείες μεγάλων δεδομένων, όπως η Google, η Microsoft, η Amazon, η Intel και η IBM.

Στον πολιτικό κόσμο, εφιστούμε την προσοχή στην Petra de Sutter, τρανσέξουαλ MtF, Βελγίδα πολιτικό του Κόμματος των Πρασίνων, από τον Οκτώβριο του 2020 αναπληρώτρια πρωθυπουργός και πρώτη τρανσέξουαλ υπουργός στην Ευρώπη, στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής εγκαθίδρυσης των γυναικείων αναπαραγωγικών δυνατοτήτων, της βιομηχανίας “ταυτότητας φύλου” και της τεχνολογίας CRISPR. Εκτός από τον ρόλο που είχε στη Γερουσία, το 2016 ήταν εισηγήτρια στη Συνέλευση για τα δικαιώματα των παιδιών σε σχέση με τις συμφωνίες παρένθετης μητρότητας και, το 2017, για τη χρήση των νέων γενετικών τεχνολογιών που εφαρμόζονται στον άνθρωπο. Εκλαϊκεύει τις δυνατότητες της γενετικής επεξεργασίας προς την κατεύθυνση της τεχνητής αναπαραγωγής – χωρίς γυναίκες – και της τρανσουμανιστικής ιδεολογίας[21].

Μέρος της χρηματοδότησης για την υπόθεση των ΛΟΑΤΚΙ+ στοχεύει στη δημιουργία κινημάτων βάσης και “Όταν επενδύεις εκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξεις ένα κίνημα, είναι ένας τεχνητός χλοοτάπητας, όχι ένα κίνημα βάσης”[22]. “Όπως πολλοί από εμάς προσπαθούμε να επισημάνουμε στις ριζοσπαστικές αριστερές ομάδες που φωνάζουν “οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες” και ειδικά στις αριστερές φεμινίστριες: χειραγωγείστε από δισεκατομμυριούχους. Αυτό δεν είναι ένα κίνημα από τη βάση, είναι ένα σχέδιο της ελίτ, επενδύονται πολλά χρήματα για να προωθηθεί μια διαχωριστική κατάσταση του σώματος που μας αποσυνδέει από τα έμφυλα σώματά μας”[23].

Η υπόθεση LGBTQ+ βρίσκεται πλέον ψηλά στην ατζέντα των ισχυρών και οι υποστηρικτές της βρίσκονται στην κορυφή των μέσων ενημέρωσης, της ακαδημαϊκής κοινότητας και κυρίως των Big Business, της Big Philanthropy και της Big Tech.

Σημειώσεις
[1] Ο Craig Venter ήταν επικεφαλής του Human Genome Project και του Minimal Genome Project, με στόχο του τελευταίου όχι μόνο την αποκωδικοποίηση του γονιδιώματος, αλλά και τον επανασχεδιασμό του μέσω της συνθετικής βιολογίας.

[2] Κυβερνητική υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, υπεύθυνη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για στρατιωτική χρήση.

[3] https://terasemmovementfoundation.com/mission#7
[4] Rep. McDermott, “The Medical-Industrial Complex in this Country is Bigger than the Military-Industrial Complex”, https://www.democracynow.org/2009/4/1/rep_mcdermott_the_medical_industrial_complex
[5] Jennifer Bilek,Who Are the Rich, White Men Institutionalizing Transgender Ideology? https://thefederalist.com/2018/02/20/rich-white-men-institutionalizing-transgender-ideology/,
[6] Επισκόπηση του προϋπολογισμού του Open Society Foundations για το 2017: https://www.opensocietyfoundations.org/sites/default/files/open-society-foundations-2017-budget-overview-20170202.pdf
[7] Open Society Foundations, License to Be Yourself: Trans Children and Youth, 2015, https://www.opensocietyfoundations.org/publications/trans-children-and-youth
[8] Για περισσότερα σχετικά με την πραγματικότητα της αρπαγής οργάνων: National League Against Organ Predation και Death by Heart: http://www.antipredazione.org/
[9] Υπό κάλυψη βίντεο δείχνει αξιωματούχο της Planned Parenthood να μιλάει για εμβρυϊκά όργανα που χρησιμοποιούνται για έρευνα , Washingtonpost, 2015, https://www.washingtonpost.com/politics/undercover-video-shows-planned-parenthood-exec-discussing-organ-harvesting/2015/07/14/ae330e34-2a4d-11e5-bd33-395c05608059_story.html,
[10] Jennifer Bilek, Who Are the Rich, White Men Institutionalizing Transgender Ideology? https://thefederalist.com/2018/02/20/rich-white-men-institutionalizing-transgender-ideology/
Jennifer Bilek, The billionaires behind the lgbt movement,https://www.firstthings.com/web-exclusives/2020/01/the-billionaires-behind-the-lgbt-movement.
[11] Jennifer Bilek, Who Are the Rich, White Men Institutionalizing Transgender Ideology? https://thefederalist.com/2018/02/20/rich-white-men-institutionalizing-transgender-ideology/
Jennifer Bilek, “The billionaires behind the lgbt movement,https://www.firstthings.com/web-exclusives/2020/01/the-billionaires-behind-the-lgbt-movement, https://townhall.com/tipsheet/reaganmccarthy/2021/01/21/biden-eo-title-ix-n2583491

[12] https://townhall.com/tipsheet/reaganmccarthy/2021/01/21/biden-eo-title-ix-n2583491

[13] Dr. Joseph Mercola, The Transhumanist Agenda Behind Biden’s Executive Order on ‘Advancing Biotechnology’, 26/09/2022 στο https://childrenshealthdefense.org/defender/transhumanist-agenda-biden-executive-order-biotechnology-cola/
[14] Jennifer Bilek, Capturing the American Psychological Association: The Engineering of Human Sexual Evolution, in The 11th Hours, https://www.the11thhourblog.com/post/capturing-the-american-psychological-association-the-engineering-of-human-sexual-evolution,
[15] Jennifer Bilek, Capturing the American Psychological Association: The Engineering of Human Sexual Evolution, in The 11th Hours, https://www.the11thhourblog.com/post/capturing-the-american-psychological-association-the-engineering-of-human-sexual-evolution,
[16] https://www.childtrends.org/wp-content/uploads/2017/06/2017-22LGBTSurveyMeasures-1.pdf
[17] Jennifer Bilek, Who Are the Rich, White Men Institutionalizing Transgender Ideology? https://thefederalist.com/2018/02/20/rich-white-men-institutionalizing-transgender-ideology/
Jennifer Bilek, The billionaires behind the lgbt movement, https://www.firstthings.com/web-exclusives/2020/01/the-billionaires-behind-the-lgbt-movement.
[18] Alan Neale, Why would the world’s largest fund management corporation support a UK charity for LGBT Youth?, in The 11th Hour, 2021, https://www.the11thhourblog.com/post/why-would-the-world-s-largest-fund-management-corporation-support-a-small-uk-charity-for-lgbt-youth,
[19] Alan Neale, op. cit.
[20] Jennifer Bilek, Humanity for Sale, https://americanmind.org/features/soul-dysphoria/humanity-for-sale/,
[21] Jennifer Bilek, The Gender Identity Industry, Transhumanism and Posthumanism in The 11th Hour, https://www.the11thhourblog.com/post/the-gender-identity-industry-transhumanism-and-posthumanism,
[22] Jennifer Bilek, Who Are the Rich, White Men Institutionalizing Transgender Ideology? https://thefederalist.com/2018/02/20/rich-white-men-institutionalizing-transgender-ideology/
Jennifer Bilek, The billionaires behind the lgbt movement, https://www.firstthings.com/web-exclusives/2020/01/the-billionaires-behind-the-lgbt-movement.
[23] Jennifer Bilek, op. cit.

 

 

Αφήστε μια απάντηση