You are currently viewing ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ISIS, ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΝΑΤΟ

Ηττημένα στρατιωτικά επί του πεδίου στην Ουκρανία, ηττημένα πολιτικά, αφού ο ρωσικός λαός συσπειρώθηκε ψηφίζοντας μαζικά τον Πούτιν, καθιστώντας σαφές ότι κάθε φιλοδοξία να διχάσουν ή να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία είναι απλή φενάκη, τα διάφορα “βαθιά κράτη” του ΝΑΤΟ (μυστικές υπηρεσίες, μηχανισμοί ασφαλείας κ.λπ.) καταφεύγουν στην τρομοκρατία. Δεν είναι τυχαίο ότι το ISIS, το οποίο δεν έχει αγγίξει ποτέ το Ισραήλ και τους συμμάχους του ούτε με χαρτομάντιλο, την ώρα που είναι σε εξέλιξη η γενοκτονία των Παλαιστινίων, εντελώς ”τυχαία”, εξαπολύει τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ρωσίας.

Το κλειδί για την κατανόηση της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είναι το εξής. “cui prodest;”( ποιον ωφελεί;). Αφού απαντήσουμε σε αυτό, θα μπορούσαμε στη συνέχεια να δούμε ποιο από τα διάφορα “βαθιά κράτη” ήταν ο υποκινητής, αλλά και αν δεν το μάθουμε δεν είναι καθοριστικό.

.

Λέει η Ζαχάροβα για τους Αμερικανούς: “60 χρόνια μετά δεν ξέρουν ποιος σκότωσε τον Κένεντι, αλλά για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα είναι σίγουροι”.

Εμείς, επειδή δεν πέρασε πολύς καιρός, θυμόμαστε πως αντέδρασαν οι Αμερικανοί και τα Ευρωπαϊκά τους παρελκόμενα μετά την ανατίναξη του φράγματος, την καταστροφή του Nord Stream2, την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας… περιμένουμε τα νεότερα.

Αφήστε μια απάντηση